A termékek mellett feltüntetett ár a termék bruttó vételára. A termékek mellett szereplő vételárak nem változnak meg a megrendelés leadása és a termékek kézhezvétele közötti időszakban, Ön azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

Termék vásárláshoz nem szükséges regisztrálni.

Ebook vásárlás

Az online könyvet a vételár beérkezését követően weboldalunkról letöltheti. A vételár beérkezését követően 24 órán belül kap egy e-mailt, amely tartalmazza a letöltési linket.

Ingyenes ebook letöltéséhez 12-24 órán belül e-mailben továbbítjuk a letöltési linket.

Könyv vásárlás

A termék kiszállításáról a Magyar Posta Futárszolgálata gondoskodik Magyarország egész területén.

 

Amennyiben a csomagot a „nem vette át”, „az átvételt megtagadta”, „nem rendelte”, vagy „nincs pénze kifizetni” jelzéssel visszakapjuk, abban az esetben fenntartjuk a jogot arra, hogy az ezt követő megrendeléseket ne teljesítsük.

A kellemetlenségek elkerülése végett kérjük olyan telefonszámot, ill. e-mail címet adjon meg, amin elérhető, ahol a futár fel tudja venni Önnel a kapcsolatot. Elsősorban az Ön érdeke tehát, hogy létező és valós elérhetőségeket adjon meg!

Kérjük, átvételkor ellenőrizze a csomagot!

Fizetési módok

Banki átutalás

Banki átutalás esetén Ön a saját bankjának internetes felületén fizet.

Paypal

Paypal esetén Ön a Paypal.com biztonságos internetes felületén fizet a fiókjában lévő összegből vagy bankkártyával.

Nyomtatott könyv esetén a jóváírást követő munkanapon adjuk át a csomagot a futárnak.

Számla

A megrendelés számláját minden esetben a megrendelés teljesítéséről szóló email mellékleteként .pdf formátumban csatoljuk.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben bármilyen probléma merül fel a vásárlás vagy a kiszállítás során, jelezze nekünk a konyv [@] wordpresskonyv.com email címen. 1 munkanapon belül válaszolunk.